حجت الاسلام حسینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، در بیرجند، با اشاره به اینکه زکات یکی از مهمترین موضوعات جامعه اسلامی است که در قرآن نیز32 بار ترویج زکات در کنار نماز تاکید شده، گفت: پرداخت زکات، غضب پروردگار را دور می کند و روحانیون باید برای ترویج فرهنگ زکات در جامعه تلاش کنند.
وی به حدیثی از پیامبر (ص)«بُنِیَ الإِسلامُ عَلى خَمْسٍ، شَهادَةِ أَنْ لا إِلهَ إلاَّ الله، وَأَنَّ محمداً رسولُ الله، وَإقامِ الصلاةِ، وإِیتاءِ الزَّکاةِ، وَحَجِّ الْبیْتِ، وصَوْمِ رَمَضانَ» اشاره کرد و افزود: پیامبر گرامی اسلام(ص) در این حدیث پرداخت زکات را یکی از بنیان های دین اسلام ذکر کرده و آن را هم ردیف توحید، نبوت، نماز، حج و روزه ماه رمضان قرار داده است.
این استاد حوزه، زکات را یک واجب فراموش شده خواند و افزود: در این زمینه روحانیون و طلاب نقش ویژهای برعهده دارند و باید از طریق منابر و برنامههای فرهنگی به فرهنگ سازی آن بپردازند.
حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: اگر مردم مالیات شرعی خود را پرداخت کنند، در این صورت شیرینی آن را در مسائل سیاسی، فرهنگی و اخلاقی جامعه خواهند دید.
استاد حوزه خراسان جنوبی در پایان خارنشان کرد: تبلیغ چهره به چهره در امر فرهنگ سازی پرداخت زکات در بین مردم، بسیار تاثیرگذار اخواهد بود.
انتهای پیام
نظر شما